Барсы кайта

Язлар кайта, карлар ярып, бураннардан,   
Жэйлэр кайта, ан,а иярэлэр кэзлэре,
Кошлар кайта, коздэн киткэн ераклардан,
Туган тэякл;рен сагынышкан узлэре.

Кояшта бит иртэн кайтып кэн ян,арта,
Бар дэньяны назлап сибэ якты нурларын.
Тимер юлдан гэлдер-гэлдер поездларда
Кемнэргэдер алып кайта якын дусларын.

Дулкыннарда ярларына кире кайта,
Иркэлэнеп сэенешэ алар ярларда,
Йэрэгемэ сагыш салып...
Барсы кайта.
Синен, генэ уйлар хаман башка ярларда.


Рецензии