Весна прийшла - душа моя розквiтла

Я не Весна? Давно минуло Літо?
Та хто сказав мені, що не Весна?
Весна прийшла – душа моя розквітла,
Навколо мене вся її краса!..

В мені вона! Є дивний в серці шепіт:
Краса в душі,  ти нею поділись,
Нехай відчують дивний її трепіт,
Не думай про роки, що пронеслись!

Краса, що зовні, як пора, відійде,
Краса душі – ось цінність у житті!
Хто Мудрість має, той з роками плідне,
Найкращі почуття не в заперті!

Красу душі затьмарить неможливо,
І в темну ніч свій вогник принесе,
Від неї доброти поллється злива…
Краса душі лиш тільки мир спасе!

… Я – Жінка! І мій статус – Берегиня!
Красива, мудра, любляча! Слова?
Я - Літо і Весна, земна богиня,
Сьогодні чула: - Й квітка польова!
                06.03.2020            


Рецензии