Останнiй Свiт

2.




*      *       *

Сто тисяч - років,

Сто тисяч - Світів...

Сто тисяч - кроків,

Не так як - хотів...

Я йшов - не туди!

Скільки разів тут - були!!!

Затянулись - вузли...

Прийшов час вії - підняти!...

Прийшов час все - сказати!...

Нема часу - чекати.


*    *    *    *    *    *    *






  09.02.2020;     07:37
________________________




   Фото - Автора!


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.