Де? Где? Кохання мо!

Внимение! Стих специально написан на 2-х смешанных языках: русский, украинский.

чому мені (вдруг, неожиданно) стало,
так все одно, так холодно, промозгло.
я хочу тебе кохати,
із (мыслями о тебе) спати.
так, як раніше було.
(чувства) не взаємно,
і так (любовно) таємно.
(неужели любовь моя условно)
скажи мені будь ласка слово.
інтонація ввімки: (любовно)
візуалізація!
кохання - (сильных чувств) деградація.
мені потрібна нова інша ізоляція,
щоб полюбити тебе знову.
ЧОМУ? де? та невже... кохання моє.( ГДЕ? )
Неужели (невже) дійсно (здохло) померло?
Мене влаштовує не взаємно.
Навіщо тепер зберігати його таємно?
Верни - поверни - навпаки - від холоду,
Я хочу вмирати від (любовного) голоду,
Помирати від погляду,
(Ощутить хочу_ _ жару!
Гляжу...
Вижу души пустоту).
По ту сторону... Горизонту-у...  (тучного.. скучного..серого..бедного.. точного..)
Тепер я плакала від відсутності (любви)
А коли я просила: ("люби меня, люби!")
Хоть капельку, хоть чуточку меня обнеми.
Но теперь я пуста, я свободна от любви.
Вселенную прошу:
--- Верни...!) Кохання поверни! Де ти-и? Де ти-и?
Та не вже..ось ти де. Дивлюся я на тебе.. Дійсно.. кохання немає вже.
Кохання! До космосу вмовляння! Скрізь похмурість моїх сліз,
Може втекти мені в ліс?

Краще вже померти, ніж бути в пустоті.
Без моей к тебе любви,
10 лет, 10 років, 10 лет,  10 років, 10 лет.
10 кроків, до поганого мого, пустого, самопочуття,
10 днів, ще трохи, до одного /наступного дня,
Та чи вдастся мені, відчути, почути,
(Мою, ту самую, нежную, старую, жгучую, яркую, печальную, кайфовую, знакомую, горячую любовь)

Вернись (возвратись)
(Возвысь меня в ввысь)
Кохати тебе,
Благаю,
Мечтаю,
Любовь по тебе - скучаю.
Больше не люблю,
Не кохаю.
Хоч так бажаю.

Выбач.


03.06.19


Рецензии