Алесь Круткин. Сорок пять суток

Сорок пять суток,
Сто пятьдесят базовых,
Исподнее без шуток
Конфискуют сразу.
Двадцать три - тридцать четыре,
Часть третья.
Голыми чилим
По лихолетью.
На сердце метка,
Окурок надкусан,
Глаза горят вэбкой
У всех белорусов.
Колхозный стриптиз
Зафиксируют стримы,
Морд кретинизмы
Прячут под гримом.
Авгиевы конюшни
И корововирусы.
Кто будет лишним
Пойдёт за вилами!

А.Круткин. 18.02.2020. Витебская тюрьма
————————————-

Сорак пяць соднеў,
Сто пяцьдзесят базавых,
Апошняе сподняе
Канфіскуюць адразу.
Дваццаць тры-трыццаць чатыры,
Трэццяя частка.
Голымі чылім,
Выходзячы з пасткі.
На сэрцы налепка,
Недапалак на вуснах,
Гараць вочы вэбкаю
Ва ўсіх беларусаў.
Калгасны стрыптыз
Зафіксіруюць стрымы,
Лукавыя пысы
Хаваюць пад грымам.
Аўгіевы стайні
І каровавірусы.
У чарзе хто быў крайнім
Той пойдзе за віламі !

А.Круткін, 18.02.2020. Віцебская турма.


Рецензии