Лiс розмовляe Скрипить

Ліс розмовляє… Скрипить…
Стогне під вітром гілля…
Тиша… Пронизливий крик…
Свист у верхів’ї… Життя…

Ліс розмовляє… Сліди…
Кожна істота – дитя…
Світлом розірвані сни…
Свято пробуджень… Життя…

Ліс розмовляє… Щомить
Силу дарує злиття…
Сяє оновлений Світ…
Шлях Со-Творіння… Життя…

14.03.2020


Рецензии