У Небi крикливi папуги

У Небі – крикливі папуги…
Квітучі дива – вздовж дороги…
Вітри – через мозок і груди…
Закохані люди і Боги…

Дарована Сонячна сила…
Окреслено наміри «бути»…
Любові червоні вітрила
Крізь Час і крізь Простір напнуто…

Означено вибрані ролі…
Освячено Землі і мови…
Над маревом крові й сваволі
З’являється Сонце Любові…

28.02.2020 о.Тенерифе


Рецензии