Чайки Висхiднi потоки

Чайки… Висхідні потоки…
Право Висоти…
По-під хмарами – дороги,
Значені крильми…

Вічність, зіткана промінням…
Вітер… Океан…
Сутність має бути вільна…
Подорож за грань…

Небо… Глибина бездонна…
Смерть… Житття… Межа…
Вище! Вище! До знемоги…
Праведність Земна…

27.02.2020 о.Тенерифе


Рецензии