Мово моя!

Ти в мене одна,колискова навіки,
Привили мені ще в дитинстві батьки.
Для мене ти,мово,для мене ти-ліки
Тобою горжуся,складаю рядки.

Солов’їна,вишивана,українська,моя!
Ведеш мене всюди,по світу ведеш.
Ти навіть звучиш у піснях солов’я,
А, може,мене до вершин приведеш?

Мово моя,ти єдиная зброє,
Барвінкова моя,так люблю я тебе!
Мені пишеться нині,ми не згинем обоє,
Я без тебе сьогодні не бачу себе.

21.02.2020.


Рецензии
Прекрасное стихотворение!
С благодарением,

Галина Алексеевна Высоцкая   07.04.2020 01:54     Заявить о нарушении
Спасибо,Галя.

Владимир Олийнык   07.04.2020 15:52   Заявить о нарушении