Ад-во-кат

Бо кожний адвокат, кінчається на кат,
а починається, як знаєте, на пекло,
велике пузо в нього, і товстелезний зад,
та ще й проблема, що у совісті протекло.

Питаєм в адвокатів ми порад,
та допомоги просим у скрутні часи,
та адвокат завжди кінчається на кат,
тож допомоги краще не проси.

Без варіантів гра, тож не потрібно трат,
бо адвокат це завжди метастази,
тож брат прийми найкращу із порад -
подалі будь від ад-во-кат-ської зарази.


Рецензии