Мабутьки

***
Нас називають, іноді, „мабутьками”
За те, що мову любимо свою.
Нахабна нечисть зневажає будь-кого,
Хто українець в рідному краю.

Вони ніколи нас не поважали –
Коли і де це все розпочалось?!
Не можу знати, але ми не стали
Такими, щоб утішити когось.

Самодостатність рідного народу
Пройшла жорстоку кривду заборон:
Ми чесно захистили гідність роду,
Від чорних зграй зловмисників-ворон.

2005р.


Рецензии