Моя любов

Моя любов – безкрає море,
безмежний синій океан,
його глибини і простори,
і невагомий зорь туман.

Моя любов у люту хугу
зігріє серце й почуття.
Вона мов вірне слово друга
і безневинна як дитя.

Моя любов – каскад фонтанів,
свята симфонія душі.
Як я люблю тебе, кохана,
не скажуть всі мої вірші!

16.03.2020


Рецензии