Спочатку Було Слово... Кудись дiлося?

й "слово зброя": слово зброя й не героя, — й твоя!

слів обойми — не в обійми!!

чи без юд були б — вій, війни!!!

але є ще й з чуд??
          — що люд не весь із юд???

і ще, хто не знав: пані Ліні 90, а ми усі поки що набагато молодші...
і ще вітання лелекам...
і ще добрі зичення добрим людям...


Рецензии