У тишi лiкарнi

Під ковдрою на лікарнянім  ліжку
Дурниці лізли в голову про все,
Що робить зачіску завжди собаці  кішка,
А сірий слон гуляє по шосе.

Кульбабки аплодують щиро  вітру,
Злетіти хочуть швидше в небеса,
Що десять  кілограмів є в півлітрі,
Що сонце - просто джміль, або оса...

Про те, що у Землі широкі стегна,
А коси - то дерева у лісах,
Що пісня дня  широка і душевна
Під шум дощу ховається в кущах.

Ця маячня чудес смішних і диких
Народжували знов серцебиття
І кожен раз мені казало: -"Дихай!
Живи, побудь, не йди у небуття!"...


Рецензии
На это произведение написано 11 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.