Жёлтая, как солнце твоя гербера

    Як мало тих,хто здатний нас почути ...




Лиш красномовно жевріє гербера,
Все решта навкруги мовчить...
Це вже мабУть ,настала нова ера
Стосунків,та чомусь життя не вчить,
Не дозволяти вторгненню за межі-
Чужому...
         випадковому...і знов...
Той самий хід,коліна майже в кров
І потрапляєш у німе безмежжя...
А десь за ним , живе твоя-любов...
               
                Руся Ялинська


Рецензии
А наиiщо чекати, знов i знов,
Може воно поруч? Це твое, твое козання...
Гарний вiрш!

Сергей Казаков 2   29.03.2020 21:00     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.