Картiна!.. по Куiнvi в нiмцыj

А в нас в деревне вvэ j колодцев нету!
Бо шо ты хочыш, всюд врезные трубы!
І я но во тут шэ дурныj. Поэт бо.
Но і j меня вуv вскоросці забудут.

Куда, куда ты котыся, деревня!..
Усё порізанэ. Ныма j бырэзок.
І навыть бэзу хоть бы дэ, ну, vмэнька.
А нафіга! Мы садзім бульбу з дустом.

І вот смытаны тут я влад наvэрся:
Понос оно б вам с савушкін  продухтоф!
А ек шэ вас травыты, сільськыj vітель.
Оно ввалыты більш кітаjськыj хінкы.

Усэ vыды повсюды захватылы.
Ныма в Бырозі ныц од государсфа!
І всэ пакують добрэ москалям но,
Хотя ны нефті з jіх, а ны бынзіну вv.

І вот у ніх, ну, там, амырыканцыj,
Вvэ будэ новыj моsныj іст3бітіль.
А мы j куфаёк гондэ даv ны маім,
Ны то шо хоть корівку у сусідкы.

Проsаj, проsаj, немытая Вкраіна!
Якы бо мы дэ вам хахлы з Волыні.
Нет! Беларус ты! Хоть зовыся німцэм.
І школ ныекых ны на діалекты.

Хаj пЯні правлять! От шо но потрэбно.
І трэба всэ но самолётамы травыты.
А був vэ, вроде, в Огдымэры ётвынг…
Э!.. да куда ты! В Кенігсберг запёрлі!

 


Рецензии