Бах, ты ля нам ны мишай

В сотовых падлый искать!

Шо ж гэто робыця в свиты!?
Голод, сплошна вш нищэта!
Бо вот: зайшов гитарист к нямк,
А у вагоны вси спят.

Хоть бы хто плеснув в ладошкы!
Дэ! Да пошов ты подальш!
А ведь у дизили хто ж пак –
Тожэ студенты, плотва.

Так от нагучують в школы:
Ты там ны вэльм роздавай,
Шо тоби маты зготовыла.
Да й на замок коб душа.

С миру по нитке – й ныголый,
Кажуть у Лунинцы бабк.
А тут оно трое взрослых.
Ну, й подалы попрошайць.

Да, ну, яка бо ж робота –
Граты й спуваты, ха-ха.
Так, бы й найти добрэ словко
Да вам зложыты сцишка.

Кажуть, ну, шо ты, дид, робыш –
Ек гэто, здымк втихара?
Ны содрогнэся ж нискока,
Ек Манька зубкы покаж.

Вси в нас професии здобны
Хлиба напикчы, ага.
А ты пойды кого шпокны
В лоб колокольчыком влад.

Да ты куды гэ мни втовкся!
Я ж исполнею во дхарм!
И диточок в чорны доскы
Тычуть, бы нейкых тилятк.

Гэто ж и е та Эпоха,
Шо завищав Рэрых с Мамк:
Эх, ек россыплыця дом наш,
Дошок товди назбырайш!

Армагидон догарае.
Полымне всюды шугай!
И ны свыни а ны в срацы,
Шо хтось гармонию дар.
 


Рецензии