If you need to learn history

If you need to learn history ...
The life of all the stars is passion ...
So that all the stars have won
from their own private tragedy ...
Therefore, they make important traces from history ...
But for Beauty to save the World ...
Stars characteristics to heal the community ...

Если вам нужно выучить историю ...
Жизнь всех звезд - это страсть ...
Так что все звезды выиграли
из собственной частной трагедии ...
Поэтому они делают важные следы от истории ...
Но для красоты, чтобы спасти мир ...
Характеристики звезд, чтобы исцелить сообщество ...

Hvis du skal l;re historien...
Livet til alle stjerter gar lidenskap...
Slik at alle stjerner har vunnet
fra egen privat tragedien...
Derfor har de gj;r viktig spor fra historien...
Men for Skj;nnhet som skal redde Verden...
Stjerner kjennetegn ; helbrede samfunnet...

Zoja Sperstad  14.03.2020


Рецензии