А вiрус грiха -це не коронавiрус...

А вірус гріха - це не коронавірус
І маска від нього нас не захистить,
Адже проти нього усе є безсилим.
Немає на світі пігулок таких,

Які б руйнували цей вірус проклятий,
Якого з народження маємо ми.
Його мали наші і батько, і мати,
Його мали наші і прапрабатьки.

З"явився давно і поширився швидко
Він через Адама і Єву на всіх.
Духовно померли й Едема лишились
Вони...Й розповсюдився гріх.

Відтоді вражає старого й малого,
Багаті і бідні уражені ним.
Хвороби, нещастя і смерть за собою
Приніс гріх на землю з тих давніх часів.

Та Бог, що створив нас, до нас не байдужий,
За нами з Едема пішов, за людьми.
Гукає до кожного, хто має вуха:
"Покайтеся, люди, в гріхах! І з пітьми

Виходьте на світло, що в Божому Сині!
Гріхи в покаянні віддайте на хрест.
Ісус за вас вмер, взявши ваші провини,
Прибив до хреста їх Собою й воскрес!

А Кров Його знищила все, що омила,
Всі ваші гріхи! Лиш повірте у це!"
Бог в вічній любові до нас прихилився
І той, хто повірить, ніколи не вмре.

Не вмре він духовно і житиме вічно.
А тут, на землі, під покровом святим,
У Крові Ісуса є захист надійний-
Від коронавіруса теж захистить!

...А вірус гріха- це не коронавірус,
Від нього Кров Агнця лиш може спасти.
Довірилась Богу й на Нього надіюсь!
Довірся, мій друже, Ісусу і ти!..


Рецензии