Не панiкуйте!

Ми не дамо, щоб паніка нас з'їла,
Щоби забрала радість в серці, мир.
Новинам до людей немає діла,
А перед ними слабне богатир...
Хвороби, горе, голод і розруха...
Я зву це безпощадною війною.
Не панікуй! Господь візьме на руки
І шлях до фінішу пройде з тобою!
І ,що б не сталось, рук не опускайте,
В стражданнях Ви з Ісусом. Не один!!!
Своїх Бог не залишить - твердо знайте.
Нема у нас для паніки причин!


Рецензии