Я не касаюсь

Я не торкаюсь нездійсненних мрій,
Не роздимаю вогнищ, що згасають,
Я розумію, я прекрасно знаю:
Ти все одно не будеш тільки мій...
Я не торкаюсь нездійсненних мрій!..

Я не вагаюсь в виборі шляхів,
Йду першим ліпшим - буде те, що буде...
Бо шлях змінити, може, здатні люди,
Не зміниш долю, хоч би й захотів...
Я не вагаюсь в виборі шляхів!...

Я не стараюсь забувати біль,
Щоб знову  не нарватись "на розтяжку",
І хоч не вірити нікому дуже важко,
Я "не зігріюсь" у душі твоїй,
Я не стараюсь забувати біль!...


Рецензии