earl grey girl

солнце
...............так
.........................ярко.
счастье
...............так
.........................близко.
я
...............смотрю
.........................прямо.
путаюсь
...............в
.........................мыслях.
чувства
...............до
.........................кучи.
движемся
...............с
.........................риском.
я
...............в каждой
.........................туче.
вижу: вот
...............мы с
.........................ней.
солнце?
...............пусть
.........................сядет.
планы?
...............на
.........................плаху.
Вас
...............умолял
.........................бы:
я
иду
к
краху.

lige.


Рецензии