Мы в зонi v во i дiхлофос

Поjдёть за мілыj бог

Пудjіла баба супчыку
Да j скука v прамо вvо.
І нада шоб на зубчыку
Хрусціло неjкэ шкло.

Во так от пудыjмаjімо
Настроj собі. А sо?
Бо кров шэ v ны загусла в Кізк
От всячыскых vыров.

Пошлы воны на хутор всі,
Твоjі советы, Кот!
Ты шо, мні знахар гонды в Зміj?
Не! Кашкы – эт хаj кошц!

І вместо чаю с цюкром тым,
Сосательным, ну, шкловск,
Мы бум оно покусьваты
Якы, мо, чіпсы в смовv.

Шоб солькы v sэ побольш!
Товді давлень цудовн.
Ну, а вода проста – оно зь
З якымсі порошком.

О так мы і запоры робм
На старосці в Янов.
А посліj розvіvаjмо зном
Якуся там маслёнк.

Мы лічым арытміjі всі!
Оно возьмём солонк.
Да j шо тобі шэ, хлопчык міj,
Ты v 7ц но кобляшок.

А в моді заркы діхлофос.
Бо вірус онь в падлов.
І sытовідка лясь савсём!
Бо там дыхань чы в вошк.

...во тут нас лічать добр,
Быс хіміі, авсом


Рецензии
Спасибо за глубокие мысля,
Правдивость в любое случае важна.

Забина   12.03.2020 18:59     Заявить о нарушении