Бува так

Коли не має сну, покою....
Коли за вікнами  зірки....
Душа, що робиться з тобою,
Любов - на відстані руки....

Лише набрати номер рідний,
Почути голос, все... НЕ ВСЕ!
Тріпоче в грудях серце бідне,
Образа хвилями трясе....

Скоріше... краще все забути!
Навіщо біль постійний цей,
Навіщо , знову наче БУТИ,
Не піднімать від сліз лице!!!

Так важко... Тисне морок ночі...
І знов: ні спокою, ні сну...
Я більше виправдань не хочу,
Я краще вже навік засну!

Ця ніч остання, що лишилась,
Коли я вірила в дива....
Напевно вже душа втомилась,
Робити вигляд, що ЖИВА....
4:44         7.03.20


Рецензии