Життя прожить не поле перейти

Життя прожить не поле перейти,
А я подумала що мабудь, так і було.
Садила, сіяла, ростила все сама,
Все що росло коханням моїм було.

Ось діти наче птахи підросли,
Усі в свій час піднялись на крило.
Я оглянулась глянула в гніздо,
Всі розлетілись наче й не було.

Всі діти мають свій куточок-дім,
Який гніздом сімейним називають.
І в кожному гнізді як і в моїм,
Діти як птахи скоро підростають.

Не так давно внучата, як пташки,
В моє гніздо з ночівкою злітались.
Тепер і в них вже крила підросли,
Но ще із гнізд своїх не розлетілись.
     09.03.20 г.


Рецензии