Ты вновь, как в детстве... Лидия Скрипка

Лiдiя Скрипка

Ти знов повiрив, як в дитинствi, в чудеса,
Як той школяр у вивченi уроки.
Настав якийсь момент, ти озирнувсь назад,
Вiдчув, як я ступаю в твої кроки.

Зустрiлись погляди на швидкостi комет,
Вiдбили у очах одне бажання…
Складає пiзня осiнь нам новий сонет -
Нетлiнний гiмн останнього кохання.
-------------------------------
Лидия Скрипка

Ты вновь, как в детстве, веришь в чудеса,
Как школьник - в тот урок, что знает чётко.
Настал момент –  глядят назад глаза,
Ты видишь за собой мою походку.

И взгляды встретились на скорости комет,
И вспыхнуло в глазах одно желанье…
Нам осень поздняя сейчас творит сонет,
Как гимн последнего любовного свиданья. (11.03.2020)


Рецензии