Для когось

Для когось – і щира й відверта,
Для когось – Богиня й краса,
Для когось – вже й з пам’яті стерта,
Для когось – ранкова роса.

Для когось – омріяна квітка,
Для когось – це вогник в душі,
Для когось питання : «Ти звідки?»,
Для когось – в душі спориші.

Для когось – я щастя і мрія,
Для когось, як зірка ясна,
Для когось, мов ніжна лелія,
Для когось – я марення в снах.

Для когось – пташина без клітки,
Для когось, мов спів солов’я,
Для когось – чудова знахідка.
Для когось – загадка-ім’я.

Для когось, як усмішка долі,
Для когось, як дзвін кришталю,
Для когось, як квітка у полі,
Для когось – мости спопелю…

16.02.2020 р.


Рецензии