Казковий вечiр

Шовкові трави стеляться полями,
Смарагдовим лягають полотном,
І кожен вечір повниться піснями,
Казковим огортає ніч крилом.

Метелики летять усі на світло
І б’ються в шибки кожного вікна,
Відкрив нам вечір зоряну палітру,
І місяць усміхається сповна.

Бентежить вітер верби коло ставу,
Гойдає човен хвиля залюбки,
Лишає місяць стежку золотаву,
У полі переплелися стежки.

Садами линуть співи солов’їні,
Закоханії пари й перелаз,
І від тополі простяглися тіні,
А думка десь у мрії подалась.

11.03.2020 р.


Рецензии