Девушка- мечта

Зустрів якось дівчину
дівчину-картину
усе в неї гарне
і все у неї є.
губочки як вишні
груденята пишні
плавною ходою
мов Пава іде.
Очі прозорі
чисті та глибокі
сяють на обличчі
немов дві зорі.
Волосся спадає
на плечі гладенькі
немов хвилі в морі
біле та мяке.
А як розмовляє...
мов пісню співає
як той соловейко
у літнім саду.
То ж я потихеньку
дівчину миленьку
узявши під руку
до дому веду.

А що було потім
важкий для мене спомин
постіль була в фарбі
бо обтерлась вона
на неї поглянув...це не дівчина
у ліжку лежала...баба Яга.


Рецензии
Понравился стих, со смыслом, хохочу

Анна Семенова-Цайр   04.01.2022 13:02     Заявить о нарушении