Хрест не кiнець, початок!

Здається все!.. ніч огорнула землю,
І порятунку зовсім вже нема,         
Людей, думки турбують невеселі:
Могила, всіх надій Земних – тюрма?!

Надія жити, мертвим "я" розп'ята,
І хтивість, риє яму метрів з два
Навіки тіло щоб в труну сховати,
Де все черв'як безвиході з'їда...
 
А от душа людська, боїться пекла,
Та розум не сприймає Божий страх,
Й триває в серці боротьба запекла,
Здолає ніч - почнеться вічний крах!

Та день існує там, де Сонце Правди,
Христос, надія на життя – воскрес!
І всі, хто вірить Богу, нині раді,
І дякують Спасителю за хрест!


Рецензии