Венiком, венiчком вымытым Крысок!

На во: чорть відь шо дывысь, брат

Как-та аднаvды в Савецкам Саюзе
Мы вдруг решілі vеніцца.
Ну, да а как ты без беленька юпка
Да і бы j кохты с кремплінка.

Хэ! В маказіне? І возьмыш сподныцю?
Дак нада ш блат, мо, якыjся!
От і прыбігла моя Валентінка:
Ну-ка! Даj корочкы быкстро!

Ну, а я шо… гы, партіjныj vэ гыцыль!
І, ну, куда как полізыш.
Да от прышлося. Бо дэ быз Бычочка
Vэныш сыбэ, друг Мыкытка.

Дённо і ноsно працюе зь машынка.
А тут остався но v місяць!
І на: прыбіглы у загс – а дэ квіты?
А дэ, згынь, кольця златыя?

Добрэ, продумалы всэ vурналісты.
Ну, знаменітые тые,
Шо ув Савецкыj іньДугС3і вмілы
Даv фельетоны тіск Брыjля.

З медным, латуневым обручком мілка
Так на собі j рапт vыныла.
Гы! А потом на: а грошы за вслугы
Ты кому хоть заплатымшыj?

Ібо j насватав мні тую vанчынку
Кто sэ, ек і ны москвіч Вовк.
І кучу розыj пуд ногы стылыв гад!
Бо-ібо сам но j влюбывся.

А sэ хатіш, коб тобі вона мыла,
Мо, і носкы з нагавыцьмы?
Ілі хоть есці калі наварыла?
Зарэ! От-от наjісыся!

Боле того! Валя відела пыці,
Мозе, мал більшы, чым в Тігра.
І тоj vонатік улад уv біл клінья!
А ны абы ек тобі тут.

Він брыгадір був. І та окрутыла:
Масцерам СМУ бо робыла.
Дым с папіросы лытів но на ніндзю –
Так задавалась Тылыця.

Завтра v я і розvынывся.
Да. Ну, а шо тут – рывнівыj v!
Э! Да подумамшы, хочыця j діток.
Да і прывык до тыj дыркы.

От мы і зарэ во: смо3м но фільмы.
Бы і ток-шоу Ларіскы.
А ты ны хочыш, шоб вместо vенітьбы
Телік показвав партіjцыj?

Бо ведь ваvнішы на світы
Тількы в Вовків муvыкы з бісь!
Время покаvе – така пырыдача
Крутыця но у дебільных.

Ныц а ныма шо дывытысь!
Ны j на Культуры росіjскыj.
А в белорусыj я вvэ j ны дывлюся:
Всё бо вопшэ прымітівно.

...во на: собакыj за краты засадымо.
І ты любуjся но jімы


Рецензии