Твой голос. Лидия Скрипка

“Твiй голос”  Лiдiя Скрипка

Я всюди з ним мандрую, вiн ласкою засiв,
Твiй голос розпiзнаю iз тисяч голосiв.

Твої рядки з крапками – то райдуга з дощем.
Вiд них чудовий настрiй, в душi солодкий щем.

Ночами серце тiшить незвiдана струна,
Твоя любов таємна, втiм, тепла, як весна.

Твоя наснага – рими, там є вже й наш дует.
Я лиш складаю вiршi. Ти – iстинний Поет.
-------------------------------
“Твой голос” Лидия Скрипка

Я в мире с ним повсюду. Средь ласковых часов
Твой голос распознаю из тысяч голосов.

А строчки с запятыми – то радуга с дождём,
От них на сердце сладко, пусть мы и не вдвоём.

Ночами сердце тешит щемящая струна.
Твоя любовь – как тайна и тёплая весна.

Ты ищешь силу в рифмах, и в них же – наш дуэт.
Я лишь стихи слагаю. Ты – истинный Поэт. (10.03.2020)


Рецензии