Серце

Дарувать красу вміє природа,
Дивувать під силу також їй,
Не потрібна тут нічия згода –
Їй цікаво це творить самій.

І збагнути можемо не завжди.
Що природа здатна на таке,
Та подітись нікуди від правди,
Відчуття в творінні є тонке.

Та краса є завжди невмируща,
І повторів ні у чім нема.
Змайструвала серце ідеально,
Щоб зрівнятись з нею – це дарма.

Розмістила квіти, наче чаші,
Підібрала розміри для них,
Прикувала погляди так наші
До красивих квітів непростих.

Тих шедеврів безліч у майстрині,
Повторить не зможемо всього,
Таємниця схована у скрині
І секрету не видасть нам свого.

14.02.2020 р.


Рецензии