з тобою як во сн

І з тобою знову як во сні,
Коли твої очі я побачив.
І я благаю не кричи,
Мені не передати.

Як жив колись тобою,
Як тебе торкався.
Мені більш не пережити,
Я усьому тобі зізнався.

Коли тебе побачив, я зразу закохався,
Коли тебе торкнувся, від землі я відірвався.
І тепер не розірвати, не розв'язати,
Я з тобою і мене не відірвати.

Знаю мені тепер не як,
Стану твоїм життям.
На перехресті доріг,
Були найдені там.

І коли навколо вороги,
Коли не зможу далі йти.
Я благаю відпусти,
Мене до неба підніми.


Рецензии