Слово

Ти, як ніхто,  повинен  розуміти,
Що слово  може ранить,
Навіть  вбити.

Коли людина  мучиться,
Страждає,
Тільки слово  їй тоді  допомагає...

Коли кохає дуже,
Як спочатку,
Слово ласкає, ніжить, надихає...

Ти відродив мене  останнім словом,
Я -- Жадана,
Я -- птиця Фенікс,  як тобі казала.


Рецензии