Artist s hallmark of quality is freedom to see the

Artist's hallmark of quality is freedom to see the truth ...
Artist loves the world and creates Antivirus ...
The beauty therefore will save the World ...
Everything false in the Art field disappears ...
Beauty That Will Restore People ...
The World Society got enough of the scares ...
Like during World War II
Beauty has stopped war ...

Il marchio di qualit; dell'artista ; la libert; di vedere la verit; ...
L'artista ama il mondo e crea Antivirus ...
La bellezza quindi salver; il mondo ...
Tutto falso nel campo dell'Arte scompare ...
La bellezza che ripristiner; le persone ...
La World Society ha avuto abbastanza delle paure ...
Come durante la seconda guerra mondiale
La bellezza ha fermato la guerra ...

Отличительной чертой художника является свобода видеть правду ...
Художник любит мир и создает антивирус ...
Поэтому красота спасет мир ...
Все ложное в области искусства исчезает ...
Красота, которая восстановит людей ...
Всемирное общество достало достаточно паники ...
Как во время Второй мировой войны
Красота остановила войну ...

Kunstners kjennetegner av kvalitet er frihet ; se sannheten...
Kunstner elsker verden og skaper Antivirus...
Skj;nnheten derfor skal redde Verden...
Alt falsk i Kunst felt forsvinner...
Skj;nnhet som skal restaurere mennesker...
Verdens Samfunnet fikk nok av skremslene...
Slik som under andre Verdens krig
Skj;nnheten har stoppet krig...


Zoja Sperstad 09.03.2020


Рецензии