Зупинка серця

Критична темінь.
Не подолати.
Зупинка серця.
Дарма волати.
Потрібен поштовх.
Потрібно волі.
Пульс повертає
биття поволі.
Хай час від часу
ще аритмія -
не піддаватись
життя уміє...

Березень 2020


Рецензии