Плiтки

Сплетни могут все смести,
как недобрый ветер...

Евгений Евтушенко

Плітки можуть все змести,
Як недобрий вітер,
Відшумлять в душі сади,
Недовіра слідом.

А вона як в сердце ніж,
Мовби хміль дурманить.
Зрозумієш все пізніж,
Душу твою зранить.

Буде розпач тільки ти
Вже ніщо невдієш.
Досягли плітки мети,
Пізно зрозумієш...

Владимир Ольховой. 9 Марта 2020.


Рецензии