Стирка

U know
 that never even -

  you're foolling
  - for not much mice  'd  been missusing 
 im gonna send to   U - back to schoolling  -   Wave , way down fm hills - rate inside
With every~ly  inch ~Ъ             ( collect u at the bottom    -  ?  )
 of mine love ?
 Everli- inched of Love         -   o.k.  -  g o                (!  )
 - Explain this ?  Mars's purpores    ?
- Чтоб порошок развелся - добавь до тазика the   water ? in other-words -  the  H(Эйдч т )  то   О
-  И всё    ?
- Конешдно - нет  ,  ведь
  надо - помешать
before

 -  Спасибо  ,  Ба-ть
 - Не нравились мне девки да с мужицким ликом 
 -  Спасибо Папа - а 
 долбить то приходилось  -  те не на Марс -  ф
 в Марианскую-то   впадину
 -  По интересам
 - Dont say it mentioned  !

   -  Черезд ш-к-ё-т-ь  6 фаз - Ъ  никому ни удовала-сь
 пройдтти  .. .
     -   Нечто-суеверно-е   ?


Рецензии