Тваё каханне

Твая любоў

Мяне, як маці, ты люляеш,
Як быццам я яшчэ дзіця.
Пяшчота льецца вышай краю
Ад трапяткога пачуцця.

Тваё маўчанне больш гаворкі,
Твой погляд больш мільёну слоў…
Як ноччу ў небе свецяць зоркі,
Так свеціць мне твая любоў…


Рецензии