Усi ми трохи музиканти

Усі ми трохи музиканти,
Бо граємо на струнах, що в душі.
Своїми власними руками
Від серця самі віддаєм ключі.

Мажор, мінор чергуємо нерідко,
Шедеври створюєм весною, восени.
Імпровізуємо або по нотах чітко
Виводимо мелодії складні.

Тоненька ниточка, неначе волосина,
Від почуттів натягнута струна.
І добре, як зустрінеться людина,
Яка плекатиме її усе життя.

08 березня 2020 р.


Рецензии