Шоб вэлыко ны няньчытыся з вамы,

Азьміть-ка но саправдны v агурец

Сегодня я купіл кота в мешке!
Бо, ну, чево еsё 8-я Марта
Подымет вам акром так баксыj з 20.
І то, дывы но во, ва в лабурешк.

Святіцца імя вашэ, імярек!
І да поднімут вас усе, кто пЯны.
Бо от купыв собі мышэчок пэрць
Савмесна са гнілымы не лі яблычк.

Даваj-даваj, згрыбэм усэ гныльле вv,
Раз наступае гэткэ ш голоданьне!
І ты товді узьмэш в Замосквуречч
І шэ з разок хоть кофточок подраных.

О гэтакы у нас тыпэр цыганы.
Ну, танец, танец-танец! Сам балет.

...о тута во sось есця v шэ в мынэ


Рецензии