Раз ты став уv бородатыj,

То здурів, напэвно, Гад, vэ

Jіхав дурынь до Янова.
А тут гондэ вvэ v хоромы!
І ты ек ув jіх заjды.
Ты vэ но, згынь, шыз.

Ну, j рышыв дурныj vынытысь.
Каvэ: шо, я вам бандіт но?
А ну, Танькы, выхады-к!
Буду гоздзі в дырк.

Не! Куды! Кругом завісы!
А в окні-то была ліска v?
Но шмыгіть пуд ковдру Кізк.
От воно j порвысь…

Ну, быз нано-тіхнологіj
Гонды вуv ны обыjшлося.
Дурынь крыкнув: ладно! Піп,
Мо, до вас сюды вv.

Іj залізшы екся в гокна,
Пан Котовскыj вс3гся мордам:
Так, ага, у вас sэ j дід
Зробыть баjструків?

Ах, бысстыvыjі Коровы!
Да я вас улад вvэ трону!
Ну-ка, задніцы пудстав!
Дам насосыj Vабц!

Гэткы от частушкы здолав
На ходу змаjс3ты Конюх
В7 по тіліфону мамцям,
Шо но j кпылы б с Тігра здрава.

Аv до слёзыj хохотала
Вся сымэjка Змеjкы старыj.
Бо j гармонё шэ награв
Дурынь мадрыгаль.

Ібо ек 8-го марта
Ты кудася вдруг на Ласовць.
Но  подаркыj даj в7 самкам.
От товді і прогуляjся.


Рецензии