Мейная казак1я

Я ВКЛАВСЯ ПИД СОСНОЙ У ГАЮ
И СТАВ ДЫВЫТЫСЯ НА ВСЭ
ЯК СОНЫЧКО КРЫЗЬ ГЫЛИ ГРАЕ
И ВИТРОМ ВЭРХЫВКЫ КАЧАЕ
ТАЙ ДЭСЬ ПОЧУВ ТИЙ КЛЫЧ ГУСЭЙ
***
И СТАЛО МЭНИ В СЭРДЦИ ТОСКНО
ЗГАДАВ Я У ВИКНИ СВЭЧУ...
ДЭ МАТЭ ГРУШИ В ЖОВТОМ ВОСКУ
НЭСЭ В КВИТАСТЭНЬКОМ ПИДНОСИ
СВОМУ СЫНОЧКУ БЛУКАЧУ
***
ДЕ МЫ С СЭСТРЫЧКОЮ У ТРАВИ
ГУЛЯЛЫСЬ В ВЫГРАШКЫ У ДВОХ
ТАЙ НЭ БУЛО НЫ ЯКОЙ СПРАВЫ...
ХАЙ БУДУТЬ МАМО С БАТЬКОМ ЗДРАВИ
И ТЭПЛЫЙ СВИТ ДАРУЕ БОГ
***
УСЭ- УТИК КРИЗЬ ДАЛЬ З СТЭПУ
ДЭ ВИТЭР ПО ЛАНАХ СУМУЕ
АЛЭ ЗА СЭРДЦЕ ДЕРЖЭ ПУТ
И НА ДУШИ КОТЫ ШКРЭБУТЬ
ЗА БАТЬКИВЩИНУ СТЭПОВУЮ
***
НЭМА ПРЫТУЛКУ ТИМ ЯК Я
ТАМ ДЭ ОБРИЙ У ГАЮ СХОВАН
НА ШЫИ ТИСНЭ ЯК ЗМИЯ
ЧУЖИНА ШКЫРЯНА ШЛЭЯ
ОБРЫДЛЫЙ КРАЙ НЭРИДНИ НОВОЙ


Рецензии