Ти одна

Ти, така близька й далека,
Ніжна, мила і жаданна.
Ти - моя любов єдина,
Ти одна – моя кохана.

Хай же знову розгоряться
Почуття, що в серці тліють.
І душа знов посміхнеться,
Тіло все від них зомліє.

Так я хочу знов побачить
Очі, сповнені кохання.
Як тоді, коли цілунком,
Розбудив тебе в світанні.

Може вже Господь пробачив
Наші вчинки некрасиві.
І на двох нам подарує
Долю довгу і щасливу.


Рецензии