Кохайте щодня

Кохайте щодня, а й не тільки в цей день,
Кохайте щодня в цілім році,
Співайте щораз ви коханим пісень,
І сни хай вам сняться пророчі.

Кохайте щодня і кожнісіньку мить,
Даруйте душі насолоду,
Кохання ніколи, повірте, не спить,
Дає його Бог в нагороду.

Кохайте щодня, це від Господа дар,
Кохання стеліть візерунки,
Кохання своє покладіть на вівтар,
Кохання – це Божі дарунки.

Кохайте щодня все сильніш і сильніш,
І втоми не знайте в коханні,
В коханні зізнайтеся ви чискоріш,
І вранці, і вдень, й на світанні.

14.02.2020 р.


Рецензии