Сай Даймехка аренашка

Сай Даймехка аренашка
Со ма варра воасталу:
Са бIарздеча хозленашка
Аз, гIозваьле, салам лу.

Хоастаю аз Нана-Даьхе,
Цуна машар кхайкабу,
Ца хеташ кхы цулла маьхе,
Сай из хиларах хам бу.

02.03.20.


Рецензии