По пам ятi-2020

По пам'яті малюю я твоє лице
знайомий контур дугоподібних брів
веселки чорні ти підводиш олівцем
і описати цю красу не вистачає слів...
По пам'яті малюю далі твій я ніс
а ще згадаю як підборіддя ти ховаєш
і як розчесаний дбайливо із волоссів ліс
старанно в оберемок ти завжди збираєш...
По пам'яті малюю наостанок твої очі
їх погляд від мене не сховають довгі вії
а ще рожеві щоки забути не вдається досі
ти мабудь знаєш що ти дівчина моєї мрії...


Рецензии