Потяг

Віддатися потягу і п'ять годин дивитись у вікно . В цьому таки щось є.

Спостерігати за рухом сонця.
Як змінюється колір неба.
А за деревами сховався муляр.
Так мабуть треба.
Він підмальовує нові відтінки.
Десь розливає, ховає в хащі.
Зазнати дива комусь судилось.
Так мабуть  краще.
Поки ще сутінки не стали поруч.
Вікно і потяг рухливі надто.
І мій ксяомі хапає швидко.
Так мабуть варто.

Принаймні очі.
Вони встигають.
Вони кмітливі.


Рецензии