4 березня

Четверте березня звичайне.
У водогонах дощ гримить.
Втомилось місто позіхати.
Дощ не вщухає ні на мить.
Думки і ті якісь вологі,
напевно змокли як птахи.
Складує час у небі хмари,
важкі - немовби лантухи.
Четверте березня. У місті
меланхолійно мало дій.
Містян втішають обіцянки
проектів, намірів, надій.

04 березня 2020


Рецензии